מחיקת חשבון Kindred
אפשר למחוק את חשבון Kindred בכל עת, בעצמכם, בכמה הקשות. המחיקה נכנסת לתוקף מיד ואי אפשר לבטל אותה.
באפליקציה ל־iPhone או ל־iPad
- פתחו את Kindred והיכנסו לחשבון.
- עברו ללשונית אני.
- הקישו על מחיקת חשבון בתחתית המסך.
- הזינו את הסיסמה (או, אם נרשמתם עם Google או Apple ואין לכם סיסמה, הקלידו את מילת האישור) ואשרו.
באפליקציה ל־Android
- פתחו את Kindred והיכנסו לחשבון.
- עברו ללשונית אני.
- הקישו על מחיקת חשבון בתחתית המסך.
- הזינו את הסיסמה (או, אם נרשמתם עם Google או Apple ואין לכם סיסמה, הקלידו את מילת האישור) ואשרו.
באתר
- עברו אל www.kindredplace.app/app והיכנסו לחשבון.
- פתחו את הלשונית אני.
- בחרו מחיקת חשבון בתחתית העמוד.
- הזינו את הסיסמה (או, אם נרשמתם עם Google או Apple ואין לכם סיסמה, הקלידו את מילת האישור) ואשרו.
מה נמחק
- החשבון והפרופיל שלכם, ופרטי הכניסה שלכם
- הפוסטים שלכם (עם התמונות שלהם), התגובות והלייקים
- החברות שלכם בעצי משפחה
- המכשירים הרשומים שלכם והעדפות ערוצי ההודעות
עותקים בגיבויים שלנו נמחקים בתוך 60 ימים.
מה נשאר בשביל המשפחה
- אנשים שהוספתם לעץ משפחה, כולל כרטיס האדם שייצג אתכם, נשארים בעץ בשביל המשפחה, ללא קישור לחשבון שלכם. מנהל/ת של העץ יכול/ה להסיר אותם, או שתוכלו לבקש מאיתנו לעשות זאת.
- הודעות שכבר נמסרו באימייל, ב־WhatsApp או ב־SMS נשארות אצל הנמענים; אין לנו אפשרות למחוק אותן.
רוצים רק להתרחק ממשפחה אחת? אפשר במקום זאת לצאת מעץ המשפחה, בלי למחוק את החשבון.
לא מצליחים להיכנס?
כתבו ל־info@kindredplace.app מהכתובת שרשומה בחשבון ובקשו שנמחק אותו. נוודא שזה אתם, ונמחק את החשבון והנתונים שלכם. אפשר גם לבקש מאיתנו להסיר מידע שקרוב משפחה הזין עליכם.